2013. december 16., hétfő

Esemény(telenség)


Ez aztán hirdetés a javából! Az informatika korában, amikor manapság már a zsebben is elfér egy szövegszerkesztő, akkor valaki ilyen fecnivel próbál közönséget toborozni. Komolyan mondom, erről Besenyő István jut eszembe, hogy aszondja: Noooooormááális???? A képen direkt nem javítottam, bár telefonnal lőttem, így nem a legjobb a minősége, de legalább hűen visszaadja, hogy kábé ennyire volt olvasható „eredetiben” is.

És ugyan a blog kezdetén megígértem, hogy neveket nem teszek közzé, mivel a készítő maga plakátolja ki a nevét, megérdemli, hogy mindenki lássa, ki volt ez a nagyon igénytelen személy, aki ezt a mocskot összegányolta.

Nagy tapsot kérünk Palicz Miklósné gittegyleti „elnök asszonynak”! Bravó! Csak így tovább!


5 megjegyzés:

  1. A néni pont olyan, mint az a veterán japán katona, aki még 30 évig harcolt a világháború után, mert nem hitte el, hogy vége.

    VálaszTörlés
  2. Én tényleg tipográfus vagyok (ez a végzettségem, nyomdában dolgozom). Az informatika korában, amikor manapság már a zsebben is elfér egy szövegszerkesztő, akkor nagyon jó néha kézírást látni, sokkal egyedibb, mint egy nyomtatott vacak... Mondjuk az "utánna" szóért járna a helyszíni főbelövés, de hát ez Nyírbátor.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, aki ilyen fecnikkel üzen, az valószínűleg nem ismeri a technikát, és fel sem merül benne, hogy másképp is lehetne ezt csinálni.

      Törlés
  3. Pl. a Fehér Háznak is külön kalligráfiai irodája van (gy. k.: https://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_and_Calligraphy_Office ), ahol a fontos leveleket kézzel írják... Biztos nekik sem telik szövegszerkesztőre meg nyomtatóra :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ellenkezőleg. A kézzel, kalligráfus által írt levél egy művészi alkotás, tehát a legmagasabb fokú tisztelet jele a címzett felé, nem pedig egy jellegtelen formanyomtatvány. Ők azért alkalmazzák ezt, mert ez így nagyon elegáns. Nem egál Mici néni intimtorna-felhívásával.

      Törlés